Testimoniale implant mamar

TESTIMONIALE IMPLANT MAMAR

Testimonial Ana despre implant mamar

avatar_2_1Buna ziua ! Ma numesc Ana si vreau sa va povestesc despre miracolul pe care dr. Baker l-a facut pt mine. Am citit pe diferite forumuri despre dansul si mi-am facut o programare deoarece eram foarte complexata de felul cum aratam (aveam sani foarte mici ), iar corpul meu arata ca cel al unei fetite de 13 ani. Multe persoane radeau de mine, iar altii chiar ma jigneau. Nu am vrut sanii mari, dar sa arate normali pentru kilogramele si inaltimea pe care o am. Domnul doctor Baker m-a ajutat enorm, prin operatia de impant mamar, mi-am recapatat increderea care mi-o pierdusem de mult timp si acum sunt mandra cand port un maieu sau o bluza putin mai decoltata

Ana R.

Testimonial Mara despre operatie implant mamar

avatar_2_1Hello girls! vreau sa va impartasesc si voua experienta mea traita la Estet Laser. Din cauza sanilor foarte mici, mi-am facut curaj si am ajuns la aceasta clinica, recomandata de mai multe persoane. Acum insa sunt in refacere, sanii nu ma dor si totul este ok.

Multumesc echipei Estet Laser si domnului Dr. Abu Baker !

Mara

Testimonial Ana despre implant mamar

avatar_2_1M-am operat la clinica domnul Baker Abu Baker si sunt foarte multumita de rezultat.Eram complexata de faptul ca nu aveam sani.Atunci am gasit pe internet siteul www.bakerimplantmamar.ro , am luat contact cu cei de la clinica si m-am programat pentru operatia de implant mamar.Sunt foarte multumita de sanii mei cei noi.

Ana C.

Testimonial Cristina despre operatie implant mamar

avatar_2_1M-am operata la clinica domnului dr. Abu Baker si ma simt exceptional.Nu am simtit nici o durere.Sunt foarte multumita de rezultat.Multumesc intregii echipe de la clinica Estet Laser si domnului doctor Baker.

Cristina B.

Testimonial Mihaela despre implant mamar

avatar_2_1

Sunt foarte multumita de implanturile mamare pe care le-am pus la clinica Estet Laser. Va recomand cu incredere serviciile de calitate ale clinicii Estet Laser.

 

Mihaela M.


Visit Us On Facebook